Klik for at se forstørret screen-shot... Klik for forstørrelse:

Opløsning 640*480
Opløsning 800*600
Opløsning 1024*768


Start med et tryk på F3-knappen og begynd så at skrive noget af navnet på det cover du søger. Søgningen skal du kun gøre een gang for hver sæt af covers, for CoverSetup finder automatisk de tilhørende bagsider og labels! Og de behøver ikke engang at være i samme mappe...!!

Tryk på F8-knappen for at tilføje de fundne billeder til Opgavelisterne. Og gentag F3 (søgning) og F8 (tilføj) indtil alle de ønskede covers er lagt i opgavelisterne. Tryk så på print-ikonet – og så: Ja, så snupper du bare en kop kaffe, medens CoverSetup printer ALLE de Covers ud du har valgt!

Fil-listerne er filtrerede så kun relevante filer vises i hver liste - dvs. kun Forsider i den øverste liste, kun bagsider i den nederste liste og kun Labels i LabelPrinter vinduet. Fil-filtrene medfører altså; at kun filer af interesse vises i hver liste!

Find nye billeder på internettet og træk dem direkte over i CoverSetup's Træk&Slip vindue! Og nyd CoverSetup's kontinuerte udvikling uden brug af yderligere energi, da CoverSetup automatisk spørger dig "Ønsker du at opdatere nu?" når en ny version af CoverSetup slippes løs.


Klik her for en guided tur gennem CoverSetup (OnlineInfo)

Hent CoverSetup 2000 NU!

Tjek programmet i demo-tilstand! – Og register i dag og få fuldadgang til alle programmets funktioner!