Registréring:

Hvem kan registrere CoverSetup?
Registrering via denne side kan kun foretages af private enkelt-personer

Men: Foreninger, virksomheder o.l. kan selvfølgelig også registrere CoverSetup - men bedes dog henvende sig til CAVIONE SoftWare. For Jer har vi nemlig en speciel løsning "på lager", som indeholder en administrator-database og bruger-login, så I kan "holde øje med" hvem der udskriver og hvor meget (kan godt foretages anonymt hvis dette ønskes)......ring eller skriv til os!!

Hvordan kan jeg betale?
Du kan nu vælge mellem betaling med kreditkort - eller betaling forud (direkte).

   

Hvad koster det?
Prisen for CoverSetup 2000 er sat så alle kan følge med - efter "hvil i sig selv" princippet. Ved betaling forud på vores konto direkte, eller ved fremsendelse af check e.l. kan CoverSetup erhverves for kun
kr. 200,- Ved betaling pr. kreditkort har vi forholdsvise store omkostninger, som vi har valgt at "dele i døren". Prisen ved kreditkort-betaling er 30 US-dollars, hvilket svarer til at vi betaler ca. halvdelen af omkostningerne.


Du kan registrere CoverSetup ved betaling med kredit-kort på en sikker og troværdig måde!

Klik her eller på kreditkortene ovenfor for sikker registrering med kreditkort.

Kreditkortbetalingen foretages via ShareIT, som er et stort tysk firma med speciale indenfor dette felt. Dette sikrer vores kommende medlemmer den højest opnåelige sikkerhed

Klik her for info om ShareIT


Vores registreringsformular fungerer desværre ikke ordentligt på vores nye web-hotel, så...
Hvis du
IKKE ønsker at betale med kreditkort, kan du sende en almindelig mail til os.
Medtag følgende i din mail, så sender vi de nødvendige oplysninger til dig:

Navn *
Gade og nr.
*
Etage (evt.)
Postnummer
*
By
*
Land
*
E-mail
*

*: er nødvendige for at kunne lave en registrering. 

Fordelen ved at sende en almindelig mail - som ovenfor - er, at du bagefter selv har en kopi af den mail du har sendt til os i din "Sendt post" bakke. Desuden kan vi på denne måde tjekke den mail-adresse du har anført, hvis vores bekræftelse kommer tilbage i hovedet på os - for så kan vi jo bare bruge den mail-adresse du sendte mailen fra..